hits

Frode Eie Larsen «Slå på ring»

Tusen takk til Forlagshuset i Vestfold for anmeldereksemplar 💝 

 

Den 6. boka om politietterforsker Eddi Stubb.

 

Ei lita bygd Helgeroa er rystet av en dødsfall. Tenåringsjente Mia er funnet død - sittende på stranda. Mye tyder på selvmord, både sovemidler og fersk kutt på underarmen. Men noe stemmer ikke og politiet får mistanke om at jenta ikke tok sitt eget liv. Tre barndomsvenner til Mia blir trukket inn i saken og den mørke hemmeligheten som knytter livene deres sammen kommer stadig tydeligere frem. Samtidig får politiet mistanke at en autistisk gutt Osvald kan være blandet inn i drapet.

 

Ny periode i både arbeidslivet og privatlivet. Eddis kjæreste er nå ansatt i Kripos og han får en ny arbeidskollega, Vilde - ung og flink politikvinne. Oppi elt dette sender Kripos sin etterforsker - Sølvi Berg som er en spesiell dame med egne oppfatninger og metoder, og som forkludrer saken. Eddi er langt fra fornøyd og hans tålmodighet settes på prøve.

 

En realistisk persongalleri men mange forskjellige karakterer. Levende beskrivelser av både folk og naturen gjør at jeg føler at jeg kunne ta på dem, høre de, føle kulden og det piskende regnet i ansiktet. Hver gang jeg trodde at jeg viste hva løsningen av saken var, snudde situasjonen. Historien er skrevet med bra driv og høy tempo. Lett språk og fengende plot.

 

Jeg er veldig partisk, da jeg falt pladask for Eddi for noen år siden og mener at hver ny bok er bedre enn den forrige. En 6-er fra meg 👏🏻😄

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar