hits

Ben Ormstad «Selvmordet»

Tusen takk til Forlagshuset Vest AS for anmeldereksemplar 💝 Boken skal utgis 16. februar 2018

 

Historien starter med et selvmordsbrev fra en nygift, gravid kvinne og en fortelling om Ørn Klo og hans kjæreste på tur som slutter tragisk. 

 

Ett år senere er Klo privat etterforsker, plaget med savn etter den avdøde kjæresten, tinnitus og migreneanfallene. En mann uten livsglede, fanget i fortiden. Han blir kontaktet av Tor Slottsberg som ber om hjelp. Hans datter begikk selvmord i henhold til politiets rapport, men faren er overbevist at den unge kvinnen ikke hadde tatt livet sitt. Ørn tar oppdraget og havner midt i stormen. Det er noen som vil ikke ha hans innblanding i saken.

 

Det som jeg synes var noe merkelig er det at Klo er beskrevet som ganske ny som privatetterforsker (6 måneder), men så skriver forfatteren «som alltid når Ørn Klo skulle undersøke et åsted» som tyder på mye større erfaring. 

 

For meg er det første møte med Ben Ormstads bøker og sikkert ikke det siste. Interresant og spennende fra første til siste siden. Ikke et kjedelig moment - intensivt og med høyt tempo hele veien. Godt gjennomtenkt og intrigerende plot, bred og realistisk persongalleri og ikke minst fin fortelling om savn, liv etter en tragedie og kjærlighet. 

 

En 5-er fra meg 😊👏🏻

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar