Sigbjørn Mostue, Johnny Brenna "Operasjon Hades"

Tusen takk til Cappelen Damm for anmeldereksemplar 💝

En internasjonal kriminell liga med nærmest militær struktur vil overta narkomerkedet i Oslo. De tyngste kriminelle er redde selv og blir tvunget til å jobbe for de nye sjefene. Politispanere Axel Th. Munthe og Tobben begynner å innse hvor stort og farlig ligaen er, og hvor hensynsløse kan de være for å oppnå sitt mål. Som advarsel for politiet og informasjon om at spanere skal holde seg unna - angriper de kona til Tobben hjemme og mishandler henne på bestialsk måte.

En dyrevernorganisasjon "Folkeaksjonen Fri dyrene" er en idealistisk ungdomsgjeng. De aksjonerer mot bøndene som driver med dyrehold, befrir dyrene og legger opptakene fra aksjoner ut på nett. Tre av dem skal bare ta bilder av kyr på en av gårdene. I henhold til informasjonen de har, skal dyrene være utsultet. De finner dessverre noe mere der. Kort tid etter blir likene til de tre ungdommene funnet nedgravd på gården.

Axel og Tobben står foran en diger og farlig sak. De er villige til å betale høyeste pris for å løse den og sikre familiene sine. Livene deres står på spill i møte med fienden.

En av de beste bøkene jeg har lest - forfatterne klarer å holde spenningen på høyeste nivå nærmest hele tiden. Jeg holdt pusten så jeg holdt på å svime av flere ganger 😜 Boken er skrevet lett og med god flyt, innmari vanskelig å legge fra seg. Imponerende plot med detaljert innblikk i både spaner- og kriminellmiljø. Samtidig skremmende realistisk. Perfekt påskekrim med terningkast 6 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits