Olséni & Hansen "Badehuset"

Tusen takk til Kagge forlag for anmeldereksemplar 💝

Fire pensjonister - Egon, Ragnar, Elisabeth og Märta lister seg inn på Falsterbo golfbane for å spille noen runder. I bunkeren ved hull 2 finner de lik av klubbens formann - Sven Silfverstolpe. Alle er redde for at det er dems golfball som drepte formannen. Egon ringer nevøen, Fredrik som jobber for påtalemyndigheter, og ber ham om hjelp. I kaoset og bakrusen bestemmer Fredrik at alle skal dra hjem og ikke fortelle noe om drapet.

Egon og Ragnar klarer dessverre ikke å la Sven ligge alene i bunkeren. Med stor strev laster de liket inn i golfbilen og kjører til klubbhuset. På stedet plasserer de formannen på kontoret hans og forsøker å arrangere alt sånn at det skal se ut som selvmord. Det setter i gang en spiral av uforventede hendelser. Sånn begynner en uvanlig sommer på Falsterbo.

Bred og herlig persongalleri - de fire pensjonistene er noe helt for seg selv, Fredrik er grinete og stakkarslig, politimannen Mårten er naiv og korttenkt. Den eneste som virker fornuftig er politikvinnen Lisa, men det hjelper lite i galskapen som foregår rundt henne. Om noe kan gå gærnt, så gjør det garantert det. Krimkomedie på sitt beste - hysterisk morsom og nydelig skrevet. En av de bøker man koser seg med og nytter hver side. Lun og varm historie som gir sommerfølelse. Anbefales på det sterkeste 😊👍🏻 
Terningkast 6 😊 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits