E. O. Chirovici "Speilenes bok"

Tusen takk til Cappelen Damm for anmeldereksemplar 💝

Litteraturagenten Peter Katz får e-post med et utdrag av manuset skrevet av Richard Flynn. Manuset har tittel "Speilenes bok" og handler om forfatterens opplevelser i 1987. Beskriver sin bekjentskap med Laura Baines og hvordan hun presenterte ham for  den kjente professoren Joseph Wieder.

Professoren ble myrdet rett før jul og drapsgåten ble aldri oppklart. Manuset mangler slutten og det viktigste - forklaringen på drapet. Har en journalist mulighet til å løse mysteriet etter 25 år? Hvem forteller sannheten og hvor ble det av resten av manuset?

Boken er delt i tre deler - Richard Flynn, journalisten og politimannen som forteller hver sin historie. Interessant å få se på saken fra forskjellige vinklinger. Mange mulige mistenkte og forskjellige motiver gjør saken enda mer komplisert.

Velskrevet tradisjonell krim med fint språk og spennende plot. Jeg nøt hver stund med boken. En av dem som kan leses i rolig tempo og uten å stresse. Skikkelig avslappende historie uten blod og gørr. Psykologisk vinkling gjør boken enda mer interessant - fokus på hukommelse og hvordan den kan påvirkes. Anbefales på det sterkeste - må ha til Påsken 😊👍🏻

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits