S. K. Tremayne "Ildbarnet"

Tusen takk til Font forlag for anmeldereksemplar 💝

Rachel gifter seg med en eldre, rik enkemann David Kerthen. Nyforelsket og oppspilt, forlater hun sitt gamle liv i London og flytter til herskapshuset hans - Carnhallow i Cornwall. Her bor også mora til David og hans 8 år gammel sønn Jamie. Første kona -Nina, døde for halvannet år siden i en ulykke i en nedlagt gruve som tilhører familien. 

Svigermor forteller Rachel legenden om Kerthen-slekten. Historien sier at familien hadde en spesiell evne som gjorde at de fant årer av tinn og kobber der ingen andre fant noe. På grunn av det ble slekten kalt for Ildmennesker.  

Med tiden oppdager Rachel at ektemannen og resten av familien er ikke så perfekte som hun trodde. Det fantastiske og fine ytre begynner å slå sprekker. Jamie får i ny og ne anfall hvor han spår grusomme hendelser. I tillegg ser han den døde moren sin og prater med henne. Rachel leter etter svarene og finner flere og flere hemmeligheter som David har skjult for henne. 

Jeg slukte boken i løpet av et døgn og så måtte jeg la den synke inn. Mystisk, grusom og super spennende historie om ulykkelig familie, skjulte tragedier og mørke hemmeligheter som kommer fram og forandrer absolutt alt. Nydelige beskrivelser av Cornwall gjør at jeg følte den varme sommeren og kalde, ubehagelige vinteren. Det er mitt første møte med bok skrevet av S. K. Tremayne, men garantert ikke den siste. Begynner Du å lese boken, forsvinner hele verden rundt Deg. Psykologisk thriller på høyeste nivå. Anbefales på det sterkeste 😊👏🏻

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits