Shari Lapena "Naboparet"

Tusen takk til Gyldendal for anmeldereksemplar 💝

Anne og Marco er foreldre til 6-måneder gamle Cora. Anne sliter med fødselsdepresjon, men blir overtalt av ektemannen til å bli med på middag hos naboparet. Barnevakten avlyser i siste liten, så velger de å la barnet sove hjemme alene. Anne ønsker ikke å gå, men Marco overtaler helle. De sjekker hver halv time om alt er i orden.

Når de kommer tilbake hjem, står inngangsdøra på gløtt og Cora er sporløst forsvunnet. Det største marerittet begynner for det unge paret. Mistanker, tvil og usikkerheten når det gjelder hverandre, familier, venner og naboer. Hvem kan de stole på og hvem ønsker å ødelegge den lille familien?

Førstebetjent Rasbach observerer, undersøker, tolker og prøver å ikke engasjere seg følelsesmessig. Det er aldri enkelt når et barn forsvinner.

Sjokkerende, overraskende, grusomt plot, situasjonen snur hele tiden. Boken er skrevet med lett, fengende og fint språk. God skjulte hemmelighet begynner å komme fram i lyset og gjør alt mer og mer forvirrende. Og avslutning - Gud, for en røre 😳 Jeg er ikke i tvil at det blir en stor suksess i Norge. Anbefales på det sterkeste 😊👏🏻 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits