Erling Greftegreff "Trekkfuglene"

Tusen takk til Liv forlag for anmeldereksemplar 💝

En stille høstnatt i 2015 sniker et menneske seg gjennom mørklagt Hønefoss. Han har en oppgave - å drepe og forsvinne. En farlig og dreven drapsmann får ikke planen til å gå sånn som det skulle og flykter i begir seg på en desperat flukt fra politiet.

Samme natt kommer en av beboerne på Hvalsmoen transittmottak tilbake dekket med blod. Han blir pågrepet veldig fort men nekter å prate. Politiet finner et nytt lik. To drapsetterforskninger havner i fanget til Hønefoss politiet - to eldre menn som måtte bøte med livet. For hva?

En merkelig trekløver skal løse saken - grov og erfaren førstebetjent Wilhelm Gran, den pensjonerte tjenestehunden hans - Satan, og Mia - usikker på seg seg og veldig sjenert nyansatt på politistasjonen. Mia viser seg å være super observant og trekker fort riktige konklusjoner.

Interessant og spennende reise gjennom tid og kontinenter. Gamle og skumle hemmeligheter begynner sakte å komme fram. Velskrevet debut med bred og levende persongalleri. Jeg fikk sansen for det så spesielle politiparet - Wilhelm og Mia. Gleder meg til å møte dem igjen. Absolutt verdt å lese, ambisiøs og strålende debut 😊👏🏻

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits