Elisabeth Øvreberg "Blodets galskap"

Tusen takk til Fair forlag for anmeldereksemplar 💝

Eskil har vært slaven i 10 år, opplært til kamp i arena. I alle årene har han vært ubeseiret. Etter en av kampene, truer han dattera til jarlen som eier ham og krever å bli satt fri. Jarlen godtar dette på en betingelse - kamptrellen må reise til øya Gaptul. Folk prater at ondskapen kommer derifra. Etter en turbulent tur, kommer han til øya og begir seg til en bygd han skal bo i. Tross advarsler fra lokalkjente tar han veien gjennom fjellene.

Eskil havner i en snøstorm og blir dagen etter funnet av to unge jenter som tilhører Nattjegerne. Alnedina og Snølin er vel litt annerledes... Jakter dyr for å drikke varmt blod, og den store kroppen til bevisstløs Eskil er absolutt ikke tung for dem. Alle som tilhører Nattjegerne har røde, glødende øyne. For det lite samfunnet er Eskil en av "de andre" som kan utslette Nattjegerne med sine sykdommer.

Den lille bygda langt opp i fjellene gjemmer bestialiteten, aggressiviteten og døden. Men det er en som har ventet på den blåøyde Eskil i mange år med håp om å utrydde ondskapen vugge. 

Blod og gørr flytter rett og slett. Situasjonen veksler hele tiden, du kan aldri være sikker på hva som kommer til å skje. Kjempe spennende og fengende fra første til siste siden. Imponerende debut hvor forfatteren skaper sin egen verden med en helt ny type mennesker. Bok nummer 2 er visst allerede påbegynt og denne gleder jeg meg veldig til. Elisabeth Øvreberg setter veldig høye forventninger til neste boka 😊 Gratulerer så mye med fantastisk debut 👏🏻


 

3 kommentarer

Elisabeth Øvreberg

03.01.2017 kl.14:27

Nok en flott anmeldelse!

Knut

denkriminellebokverden

03.01.2017 kl.20:34

Elisabeth Øvreberg: Fantastisk bok ?? Gratulerer ????

Bokbloggerprisen

05.01.2017 kl.15:50

Hei,

lørdag går fristen for å nominere bøker til Bokbloggerprisen 2016 ut. Du er velkommen til å nominere bøker hvis du vil det. Her er link til mer informasjon: https://norskebokbloggere.wordpress.com/2017/01/01/nominering-til-bokbloggerprisen-2016-hvem-hva-hvor-og-hvordan/

Mvh komiteen

Skriv en ny kommentar

hits