Stig Smedsrud "Ingen nåde"

Tusen takk til Liv forlag for anmeldereksemplar 💝

Christian Blink er en skilt politiførstebetjent fra Oslo. Han får ansvaret for etterforskning av overdosedødsfall. I løpet av våren dør mange tunge narkomane og tallet er stigende. Dette vekker en mistanke om at de ikke satte siste skuddet selv, men at noen hjalp dem over på andre siden. En av spanerne skulle møte Professoren - narkoman med over 20 år erfaring. Men han blir funnet død med sprøyte satt i venstre arm, og Professoren var keivhendt. Politiet får nyss av en mann som er ganske ny i narkoverden, han er utenlandsk, kjempe stor og halter.

Bjørn Karlsen jobber på et begravelsesbyrå. Tidlig morgen går han til arbeidsplassen for å hente brillene sine. Ingen har sett han etter dette. Men natta før han forsvinner, blir Halteren og en mann til observert på vei inn til begravelsesbyrået.

Eieren av begravelsesbyrået er en rik forretningsmann fra Bergen - Vigurdson. Han dør noen dager før Bjørn forsvinner, og etterlater et testamente. Mye av formuen går til dattera hans, Vigdis, som er en ganske enslig person; noe får advokaten, men begravelsesbyrået skal arves av en sønn som ingen viste om - Eirik. 

Liker du høyt tempo, blod og gørr er det absolutt en bok for deg. Nervepirrende, genialt plot og spenning fra første til siste siden. Mennesker forsvinner eller blir drept den ene etter den andre. Grådigheten og hevnlysten styrer boken. Folk med mørke hemmeligheter som begynner sakte men sikkert komme fram, og fører til enda større tragedier. Sitter andpusten etter den hektiske slutten. Karma 😊

Nærmest fra første siden så jeg for meg en forvokst Kurt Wallander når jeg leste om Christian Blink 😊 Hadde vært fint med litt bedre korrekturarbeid, da det er en del skrivefeil, men ellers er boken en innmari godt gjennomtenkt og imponerende 6-er 👏🏻 Og bare for å nevne, så er det debutboka!!! Håper at det kommer flere bøker om Blink 💝


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits