Jørgen Jæger "Fortielsen"Boken har vi fått i gave fra Juritzen forlag 💖

 

"Fortielsen" begynner der "Monster" slutter. Politioverbetjent Cecilie Hopen drar til Drammen etter at hun får beskjed om samboerens selvmord. Hun er overbevist at Bernhard var ikke suicidal og vil finne ut hva som egentlig har skjedd. 

 

I første møte med Drammens politi får hun vite at Bernhard er mistenkt for brudd på utlendingsloven og at han er gift med en kvinne fra Tyrkia. Cecilie vil ta farvel med samboeren, men på likhuset ligger en ukjent mann! Hvor er Bernhard og hvorfor bekreftet kona hans at det er han som ble funnet død? 

 

Ole Vik kommer til Drammen for å støtte Cecilia i de tunge dager. Politiet i Drammen finner mange selvmordere i elven i siste perioden. Cecilia blir anholdt og beskyldt for drap. Kampen om å frifinne henne begynner. 

 

Samtidig leser vi om menneskehandel, en internasjonal organisasjon som utnytter sårbare, afrikanske folk i nød. Tragiske skjebner til slavearbeiderne og liv i stress og trusler.

 

Jørgen Jæger kommer med en nervepirrende, dramatisk bok. Det er en sterk, realistisk og veldig aktuell bok. Har man først begynt å lese, er det vanskelig å legge fra seg.

 

Anbefales på det sterkeste!!! Boken kommer 26.05.2016 😊💖

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits