Ingéla Sølvsberg "Dukkemesteren"Boken har vi fått i gave fra Ingéla Sølvsberg ❤️

Publica bok

 

"Caroline Edwardsen, en ung mor fra Gjøvik, forsvinner sammen med sin ett år gamle sønn. Etterforsker Carsten Børresen blir satt på saken, men slår seg raskt til ro med at han står overfor en frivillig forsvinning. To uker senere dukker et innpakket kvinnelik opp i Oslo, og en omfattende etterforskning er i gang. 

«Dukkemesteren» er skrevet med stor innlevelse og pasjon, og evner å holde leseren i nakkeskinnet fra første side."

 

I år 1974 blir 14 år gammel Kristin innesperret i kjeller i sitt eget hus. Hennes dypt religiøs far mener at venner  har dårlig innvirkning på henne. Han selv vil hjelpe henne med å bli frelst og fylt med "kjærlighet" og voldtar henne 😢

 

Caroline Edwardsen og hennes 1 år gammel sønn Sebastian blir meldt savnet i Gjøvik. Saken etterforsker Carsten Børresen fra Vestoppland Politidistrikt.

 

Et barnelik funnet i skogen, pakket i en søppelsekk.

 

Kvinnelik funnet i Oslo. Saken etterforsker Joar Flemming. Overraskende nok er det ikke den forsvunne Caroline.

 

Historien veksler mellom pågående etterforskning, Carolines samtaler med psykologen og 1970-tallet. Tilsynelatende ingenting henger sammen. To flinke etterforskere fra to forskjellige stedet må finne sammenhengen for å løse saken.

 

Boken har jeg ikke klart å legge fra meg. Både handling og språket er følelsesladet. Det er sjelden jeg reagerer på en bok på den måten. Her kom det både muntlige kommentarer (som egner seg ikke til å skrive om Usikker), tårer, sinne og fortvilelse. Jeg er nettopp ferdig med boken og sitter fortsatt med klump i halsen.

 

Forfatteren ser ut som en engel og finner på så utrolige og grusomme historier... Ingéla Sølvsberg er en ny norsk krimdronning ❤️ Gleder meg vilt til neste bok 😊 Bravo!!!

2 kommentarer

Morten Aarø

26.05.2016 kl.10:46

En bedre debut enn Jo Nesbø's Flaggermusmannen. Venter spent på fortsettelsen...

denkriminellebokverden

26.05.2016 kl.12:49

Morten Aarø: Så enig Morten!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits